bekend worden

Bekend worden met YouTube

Beroemd worden, herkend worden op straat, en alle voordelen dat dit met zich meebrengt, wie wil dat nou niet? Waarschijnlijk wil iedereen dit wel, maar dit ook DOEN is een tweede. Die stap durven zetten, en hoe dat je hieraan moet beginnen is vaak lastig. 

Als je wilt starten om beroemd te worden op YouTube, dan zal je video´s moeten maken waar je een unieke persoonlijkheid moet neerzetten die interessant of leuk is om te volgen voor je kijkers. Het is ook belangrijk dat je altijd begaan bent met je publiek, en dat je rekening houdt met ze. Het is belangrijk dat je een oprechte band vormt met het publiek, en je niet té anders voor gaat doen als dat je zelf bent. Maar profiteer van je eigen unieke kwaliteiten en persoonlijkheid, en maak daar iets leuks van. Want andere die bekend zijn na doen of dergelijke zal alleen maar averechts werken, dus durf jezelf te zijn. Dit allemaal zal ervoor zorgen dat je de fijne kneepjes van het vak leert toe te passen om van alleen maar populair naar een bekende naam uit te groeien. Het vergt een hoop geduld en doorzettingsvermogen, maar als je het echt wilt zal dit je wel lukken.

 

Bekijk video’s van andere vloggers

Het is ook belangrijk dat je filmpjes van andere vloggers bekijkt, want het is belangrijk dat je met de tijd mee gaat. Niet kopiëren van anderen, maar iets gaan doen wat al niet meer bekeken of interessant is werkt niet. Tevens is het belangrijk dat je respect en medeleven toont naar je publiek en andere vloggers. Dit kan je bijvoorbeeld doen door leuke reacties achter te laten bij andere vloggers, en te reageren op alle reacties die onder je filmpjes geplaatst worden. Hierdoor creëer je interactie met je publiek, en dan zullen ze het gevoel hebben dat ze je écht leren kennen of dat je ook geeft om wat ze voor je doen. Hierdoor gaan ook meer mensen reageren op je post, om een reactie terug te krijgen. En dat betekent ook weer gelijk meer nieuwe volgers.

 

Je eigen video’s boosten

Er zijn verschillende manieren om je eigen video’s op Youtube te boosten. Om te beginnen kun je eens doorlezen hoe je een eigen Youtube kanaal start, en wat daarbij komt kijken. Daarnaast kun je jouw eigen video’s vaker laten bekijken met Youtube views.

Video’s die likes krijgen, komen automatisch hoger in de zoekresultaten van Youtube. Goede content en dus leuke video’s krijgen vaak vanzelf likes erbij, maar als je niet wilt wachten tot het zover is, kun je ook overwegen om likes te kopen voor je Youtube video.

Het succes van je kanaal hangt ook vaak af van de abonnees. Meer Youtube abonnees zorgt voor betere kijkcijfers en vervolgens ook meer likes. Je kunt de mensen vragen of ze op jouw kanaal willen abonneren, maar ook hier kun je wederom Youtube abonnees kopen om je kanaal een zetje te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *