Muziek downloaden van YouTube

Iedereen is wel bekend met het luisteren van muziek of filmpjes kijken op YouTube, en waarschijnlijk heeft iedereen wel eens het moment ervaren dat je een nummer of filmpje tegenkomt wat je helemaal geweldig vindt, en graag op je eigen telefoon of computer wilt hebben.

Maar wat heel veel mensen dan weer niet weten, is dat er allerlei tools en websites zijn die je kunt gebruiken om filmpjes van YouTube in MP3 & MP4 kunt downloaden.

 

Waarom zou je van YouTube willen downloaden

Een aantal voor de hand liggende redenen zijn bijvoorbeeld dat je muziek wilt hebben voor op je telefoon of voor een leuke afspeellijst te maken voor tijdens een feestje. Want een groot nadeel aan YouTube, wat we waarschijnlijk allemaal wel hebben ondervonden. Is dat wanneer je muziek afspeelt vanuit YouTube op je telefoon, dan kun je niet tegelijkertijd iets anders op je telefoon doen, of je telefoon vergrendelen als je bijvoorbeeld onderweg bent. Dit is dan ook een van de grootste redenen waarom mensen tegenwoordig Spotify of sound Cloud gebruiken om muziek te streamen, en niet meer op YouTube. Alleen dan blijf je altijd last hebben van die irritante reclames en advertenties tussendoor. Dat zou ook een goed voorbeeld zijn van waarom muziek of filmpjes downloaden van YouTube erg handig is. Dan ben je gelijk van al deze problemen af. 

 

Is het downloaden wel veilig

Vaak vragen mensen zich dan gelijk af, dat downloaden via websites.. Is dat wel veilig? Over het algemeen zeggen we Ja! Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende websites waar je terecht kunt om je muziek te downloaden via YouTube, en het is begrijpelijk dat mensen hierdoor gaan twijfelen of deze wel allemaal veilig zijn om te gebruiken zonder dat je gelijk een virus binnen haalt. Hier kun je natuurlijk altijd zelf even naar kijken. 

Als je op Google bij zoeken intypt ¨YouTube Converter¨ zul je een hele waslijst aan websites te zien krijgen die je aanbieden om de download voor je te doen. Uit ervaring ben ik nog nooit in aanraking gekomen met een verkeerde download site voor YouTube, maar mocht je het niet vertrouwen kan je dit natuurlijk altijd checken door de recensies na te kijken. En hoe dat de download in zijn werking gaat, staat altijd netjes uitgelegd op de websites. (Wat overigens appeltje eitje is)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *